Havaiş Yapı Kooperatifi 2015 Şubat Ayı Duyurusu
Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,
Geçtiğimiz yıl Kasım ayı içerisinde Hava-İş Sendikası ile birlikte kuruluşuna öncülük ettiğimiz Hava-İş Konut Yapı Kooperatifi’ne üyelik başvuruları devam etmekte olup dün itibariyle kooperatifimize yapılan başvuru sayısı 475’i aşmış bulunmaktadır.
Arsa komisyonu çalışmalarına tüm hızıyla devam etmekte olup arsa ile ilgili güzel haberlerin Mart ayında yapılacak Kooperatif Genel Kurulu’nda sizlere sunulması hedeflenmektedir.
Kooperatif Yönetim Kurulu tarafından alınan karar uyarınca üyelik başvuruları 02.03.2015 tarihine kadar devam edecek olup bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Bu nedenle kooperatifimize üye olmayı düşünen arkadaşlarımızın ilgili tarihe kadar başvurularını yapmalarını önemle hatırlatırız.
Saygılarımızla
TÜSHAD – Tüm Sivil Havacılar Derneği